WEB PROGRAMIRANJE

Moderne web prodavnice koje se sinhronizuju sa drugim programima, informacioni sistemi za preglednost i obradu podataka, mobilne aplikacije raznih funkcionalnosti samo su neka od rešenja koja smo pravili.

Programska rešenja po meri poslovanja

Da bi programsko rešenje imalo svoju svrhu, ono bi trebalo da rešava nekakav “problem”. U većini slučajeva programska rešenja skraćuju vreme za izvršavanje neke manuelne operacije ili za skladištenje/upravljanje podacima.

Razlika između rešenja i dobrog rešenja je značajna. Posvećujemo vreme i posebnu pažnju tome kako da za potrebe naših klijenata napravimo dobro rešenje – baš onakvo kakvo za njih radi posao na brz i optimalan način!

1. PLANIRANJE

PLANIRANJE predstavlja neizostavno polazište u procesu izrade programskog rešenja. Svaki minut investiranog vremena u planiranje rešenja učiniće ga daleko kvalitetnijim i funkcionalnijim.

2. DOKUMENTACIJA

IZRADA DOKUMENTACIJE ne mora da bude sumoran proces kao što na prvi pogled deluje! Sa jasno definisanom strukturom podataka koji se prikupljaju, načinom na koji se oni obrađuju i skladište, odakle im se pristupa i drugim značajnim informacijama za funkcionisanje programa, ovaj proces je već na pola puta do realizacije.

3. REALIZACIJA

REALIZACIJI se pristupa nakon odobrenja dokumentacije. Težimo da našim klijentima obezbedimo optimalno i funkcionalno rešenje koje im pomaže da reše “problem” zbog kojeg se zapravo i javila njihova potreba za izradom programskog rešenja.

4. TESTIRANJE

TESTIRANJE – Za isporučeno programsko rešenje obezbeđujemo period testiranja kojim se potvrđuje njegova besprekorna funkcionalnost, u skladu sa prethodno definisanom dokumentacijom.

5. LANSIRANJE

LANSIRANJE sledi kada je sve spremno. Na kraju procesa, kada su urađena fina podešavanja i čini se da sve funkcioniše baš kako je planirano, dokumentovano, realizovano i testirano, programsko rešenje je spremno za upotrebu!

IZRADA WEB PRODAVNICE

 • Zamislite web prodavnicu koja sinhronizuje informacije, cene, količinu na stanju, fotografije i druge podatke sa ostalim programima koje koristite u vašem poslovanju – bez vašeg nadzora… Mi pravimo baš takve!
 • Budite među prvima u svojoj branši koji će se ozbiljno posvetiti internet prodaji. Jedan od preduslova da to radite najbolje jeste da imate adekvatan alat – prodavnicu koja je izrađena baš po meri vašeg poslovanja.
 • Bezbedno smeštanje podataka, upravljanje kupcima, proizvodima i porudžbinama, sinhronizacija i brojne druge funkcionalnosti mogu učiniti da potpuno rasterećeno upravljate internet prodavnicom.

Izrada web prodavnica Novi Sad - web programiranje

Izrada informacionih sistema i softverskih rešenja

INFORMACIONI SISTEMI

 • Informacioni sistem predstavlja skup podataka organizovanih tako da njegovo korišćenje doprinosi lakoći obavljanja posla. Dobar informacioni sistem omogućava da svoje poslovanje možete i zasnovati na njemu.
 • Dobro koncipirani informacioni sistemi sa dobro organizovanim podacima mogu biti sinhronizovani na razne načine. Najčešći primer sinhronizacije podataka je povezivanje veleprodajnih ili maloprodajnih programa sa web prodavnicom. Tako je, automatski, bez nadzora.
 • Upotreba programa samo sa jednog računara je prošlost. Ponesite vaš informacioni sistem svuda sa sobom i upotrebite ga sa bilo koje platforme/uređaja. Iz kancelarije, iz kuće ili na putu… Najsvežiji podaci su uvek tu!

MOBILNE APLIKACIJE

 • Mobilne aplikacije spadaju u vrh svetskih trendova modernog doba. Bezgranične mogućnosti koje svako može poneti u svom džepu i upotrebiti u svakoj prilici predstavljaju moćan alat za razne oblike poslovanja. Proširite svoje vidike i zakoračite u svet novih mogućnosti.
 • Osim za zabavu, pružanje informacija ili prodaju mogu se koristiti i za kontrolu drugih uređaja. Uključite grejanje, klimu ili drugi kućni uređaj pomoću vašeg telefona u bilo kom trenutku.

Mobilne aplikacije izrada

Outsourcing programiranje Novi Sad

OUTSOURCING

 • Vi ste freelancer ili vlasnik firme koja pruža usluge slične našim?
 • Desilo Vam se da usled nedostatka resursa u datom trenutku niste u mogućnosti da primite još neki projekat?
 • Trebala Vam je pomoć u realizaciji nekog projekta koji ima kratak rok?
 • Dobili ste zahtev za korišćenje tehnologije koja Vam je nepoznata?
 • Potrebne su Vam programerske ili marketinške usluge za klijenta ili neki konkretan projekat?

Nema problema. Kontaktirajte nas, predstavite nam šta bi trebao biti naš deo posla, a mi ćemo dati procenu. Osim procene, od nas takođe možete čuti i stručno mišljenje po pitanju odabira tehnologija, načina rada i slično.

Želite da u okviru svojih usluga ponudite i programerske/marketinške usluge? Otvoreni smo i za saradnju ovakvog tipa. Vaši klijenti, vaši projekti, vaše reference, vaša komunikacija… a naša realizacija.

Kontakt
Adresa

Rodoljuba Čolakovića 16
21000 Novi Sad, Srbija

Telefoni

Mobilni: +381 (0)65 24 42 432
+381 (0)65 9 500 229

E-mail
Radno vreme

Ponedeljak-Petak: 9:00 – 17:00
Subota i nedelja: neradni