WEB DIZAJN

U današnje vreme nije dovoljno biti prisutan na internetu. Internet danas traži moderno, pregledno, funkcionalno i aktuelno, a da bi se to postiglo potrebna je posvećenost detaljima…

IZRADA WEB SAJTA

Izrada brzog, kvalitetnog, optimizovanog sajta koji se savršeno prikazuje na svakom uređaju, a koji je pritom koristan, funkcionalan i našim klijentima obezbeđuje rezultate, za nas predstavlja pravu satisfakciju. Kako bismo postigli navedeno, izdvajamo vreme i posvećujemo posebnu pažnju detaljima za koje smatramo da su važni.

1. PLANIRANJE

PLANIRANJE predstavlja neizostavno polazište u procesu izrade web sajta. Doživljaj i pretpostavka kretanja korisnika kroz njegov sadržaj od krucijalnog su značaja za ovaj proces. Postavimo se za trenutak u ulogu posetioca sajta i pokušajmo zajedno da zamislimo šta je to što on želi od sajta, kako da ga do te stranice odvedemo i tamo ponudimo baš ono što on tamo očekuje.

2. DOKUMENTACIJA

IZRADA DOKUMENTACIJE ne mora da bude sumoran proces kao što na prvi pogled deluje! To nije hrpa papira sabijena u prašnjavi registrator već beleške koje nastaju kao rezultat planiranja. Sa jasno definisanom strukturom web sajta, pripremljenim materijalom koji će se na njemu naći i skicama na osnovu kojih se jasno može izraditi tok kretanja korisnika ovaj proces je već na pola puta do realizacije.

3. REALIZACIJA

REALIZACIJI se pristupa nakon odobrenja dokumentacije. Težimo da našim klijentima obezbedimo baš onakav automobil (web sajt) kakav su naručili. Sa željenim motorom (platforma), u željenoj boji (dizajn) i sa svom pratećom opremom (dodatne funkcionalnosti) koji će put od njihove firme do kupaca prevesti optimalnom brzinom, prilagođenom uslovima saobraćaja.

4. TESTIRANJE

TESTIRANJE – Za sklopljeni automobil obezbeđujemo probnu vožnju (testiranje web sajta). Želimo da ona bude udobna (da sve funkcioniše) a osećaj izvandredan. Ukoliko nakon nje budu potrebna fina podešavanja ili slične intervencije, spremni smo da ih čujemo i obezbedimo.

5. LANSIRANJE

LANSIRANJE sledi kada je sve spremno. Na kraju procesa, kada su urađena fina podešavanja i čini se da sve funkcioniše baš kako je planirano, dokumentovano, realizovano i testirano, web sajt je spreman da donese značajne povratne informacije koje mogu biti korisne za poslovanje, ali i za dalji razvoj!

ŠTA MOŽETE OČEKIVATI?

WORDPRESS, CMS, PHP, JAVASCRIPT, HTML, CSS i slični termini sa kojima su manje ili više upoznati naši klijenti su termini sa kojima ih mi nećemo zamarati. Sa preko 200 realizovanih projekata u oblasti web dizajna na kojima smo koristili razne jezike, tehnologije i alate, pravimo odlične procene njihovog odabira tako da oni zadovolje aktuelne i potencijalne potrebe projekata.

  • Unikatan dizajn ili rešenja zasnovana na premium temama
  • Odabir tehnologija prema potrebama projekta
  • Administrativni panel za samostalno upravljanje sadržajem
  • Video uputstva i obuke
  • Stranice optimizovane za web pretraživače
  • Brz i pouzdan hosting sa licenciranim softverom, bezbednosnim sertifikatima i sl.
AŽURIRANJE/ODRŽAVANJE WEB SAJTA

Ažuriranje web sajta je važna stavka kako bi se obezbedilo njegovo besprekorno funkcionisanje i aktuelnost. Besprekorno funkcionisanje, jer se tehnologije, jezici i alati konstantno usavršavaju i aktuelnost, jer posetioci i pretraživači očekuju da se web sajt periodično dopunjuje interesantnim sadržajem.

Usluga ažuriranja web sajta u osnovi se deli na dva segmenta gde se prvi segment odnosi na sadržaj, a drugi na dizajn ili funkcionalnost web sajta:

1. Kreiranje, obrada ili dopuna sadržaja

Sadržaj predstavlja suštinu web sajta, jer je upravo sadržaj ono po šta je posetilac došao. Poseta sajtu mora biti opravdana bilo da je u pitanju vest, poslovna informacija ili razonoda.

2. Ažuriranje, prilagođavanje ili izrada novih funkcionalnosti

Uslugu ažuriranja web sajta formiramo na tri načina:

  • Periodično, na dnevnom, nedeljnom, mesečnom ili nekom drugom nivou sa dinamikom koja odgovara našim klijentima
  • Prema konkretnom zadatku
  • Po “sprintu” odnosno jedinici vremena koju klijent zakupi za ove potrebe.
REDIZAJN WEB SAJTA

Trendovi se danas brzo menjaju, kako u svakodnevnici, tako i na internetu.

Ekspanzijom pametnih telefona ubrzao se i razvoj forme, stila, programerskih jezika, alata, ali i navika koje su pre pojave ovih uređaja imali posetioci web sajtova. Na ekranima koji su portret orijentacije, osetljivi na dodir, način na koji se dizajnira sajt, formatira sadržaj i kreće kroz stranice potpuno se razlikuje u odnosu na “tradicionalne” ekrane (desktop i laptop).

Prilagođavanje web sajta aktuelnim trendovima je obaveza koja je nametnuta svakoj internet priči koja želi da opstane u trci sa onima koji su ovu obavezu prihvatili i usvojili. Brzina kojom korisnik stiče sliku da je web sajt zapostavljen jednaka je brzini kojom će doneti odluku da ga više ne poseti. Umesto toga, ukoliko neki drugi sajt ponudi bolje funkcionalno rešenje, korisnik je već na pola puta da donese odluku kome će ukazati svoje poverenje.

Naš stručni tim poseduje dugogodišnje iskustvo u razumevanju i implementaciji ovih trendova. Za potrebe naših klijenata koji od svojih web sajtova žele više, proces startujemo analizom trenutnog stanja i primenom ovih trendova na novo rešenje.

ZAŠTO SE PREPORUČUJE REDIZAJN SAJTA?

Osvežavanje i dopuna sadržaja
Struktura sajta i korisnički doživljaj
Prikaz na mobilnim uređajima
Povezivanje sa društvenim mrežama i drugim sajtovima
Kontakt
Adresa

Rodoljuba Čolakovića 16
21000 Novi Sad, Srbija

Telefoni

Mobilni: +381 (0)65 24 42 432
+381 (0)65 9 500 229

E-mail
Radno vreme

Ponedeljak-Petak: 9:00 – 17:00
Subota i nedelja: neradni