O NAMA

Oslanjajući se na dugogodišnje iskustvo, kreativnost, inovativnost i poznavanje trendova, naša je misija da ponudimo i obezbedimo rešenje za naše klijente kakvo je njihovom biznisu potrebno.

DA SE PREDSTAVIMO

KONTERU je 2013. godine u Novom Sadu osnovao Zoran Stanojević sa vizijom da svoje preduzetničko iskustvo stvarano više od 25 godina oblikuje i prenosi kroz konsultantske aktivnosti i pripreme firmi za akreditovanje prema standardima kvaliteta.

Paralelno, srednji sin Miroslav završava studije i kao web dizajner formira ogranak firme koji pruža usluge iz oblasti dizajniranja, programiranja i promocije internet stranica.

Zbog povećanog obima posla, timu se odmah po završetku studija prvo pridružuje Dušan, a potom i Nikola.

Negujući porodične vrednosti i poštujući dobre poslovne običaje pomeramo granice mogućeg iz dana u dan. Duboko smo uvereni da se strpljivim i posvećenim pristupom mogu uraditi velike stvari, kako u poslu, tako i u životu.

  • U 2019. godinu ulazimo sa preko 250 realizovanih projekata od kojih na velikom broju ostvarujemo kontinuiranu saradnju.
  • Osim realizacije projekata obezbeđujemo maksimalnu podršku u vidu održavanja, konsultacija ili usavršavanja na duže staze.
  • Na osnovu dugogodišnjeg iskustva, prilikom ugovaranja projekata precizno definišemo uslugu kako bismo je klijentima isporučili u obliku proizvoda.
  • Ukoliko imate interesantnu ideju ili projekat koji želite da realizujete, budite slobodni da nam se obratite.

NAŠ TIM

Upoznajte naš tim koji čine osobe obrazovane u struci i sa višegodišnjim iskustvom u oblastima delovanja.

zoran-stanojevic-kontera-novi-sad
Zoran Stanojević
CEO & Founder

Osnivač i konsultant u privredi sa preko 25 godina preduzetničkog iskustva. Poznavalac zakona, propisa i dokumenata sa akcentom na standarde kvaliteta.

miroslav-stanojevic-square-small
Miroslav Stanojević
Co-founder

Suosnivač i Full stack web developer. Osoba sa kojom ćete ugovoriti posao, koja će ga organizovati unutar firme i obezbediti da sve bude baš kao što je i dogovoreno.

nikola-stanojevic-kontera-novi-sad-small
Nikola Stanojević
Administrative manager

Administrativni menadžer, diplomirani ekonomista koji osim što vodi računa o administraciji i finansijama , poseduje i nekoliko meseci iskustva kao PHP programer.

dusan-stanojevic-square-small
Dušan Stanojević
Web designer

Diplomirani web dizajner koji boje, oblike, grafiku i fotografije pretvara u dopadljive web sajtove i aplikacije.

bojan-djumic-square-small
Bojan Đumić
Web developer

Stručni saradnik, back-end web developer koji je iz sveta CNC mašina za kratko vreme prešao u ICT sektor gde se pronašao u PHP-u i pripadajućim frejmvorcima.

aleksandar-stefanovic-square-small
Aleksandar Stefanović
Sales representative

Stučni saradnik, menadžer prodaje i konsultant u oblasti istraživanja tržišta. Osoba koja će obezbediti sve neophodne informacije i predložiti adekvatna rešenja.

vladimir-pekez-square-small
Vladimir Pekez
Mobile developer

Stručni saradnik, web i mobile developer sa bogatim iskustvom u front-end i cutting edge tehnologijama. Front-end i mobilne aplikacije za njega su uvek prihvatljivi izazovi.

djura-zec-square-small
Đura Zec
Instagram specialist

Stručni saradnik, specijalista za Instagram koji će se pobrinuti da profil koji vodi ostvaruje maksimalne rezultate na ovoj društenoj mreži.

Povežite se sa nama

Rado ćemo saslušati vaš upit ili ideju i posvetiti vreme da pronađemo adekvatno rešenje.
LOKACIJA
Pasterova 28 - Novi Sad
TELEFON
+381 (0) 65 24 42 432
SKYPE
kontera.office