O NAMA

Oslanjajući se na dugogodišnje iskustvo, kreativnost, inovativnost i poznavanje trendova, naša je misija da ponudimo i obezbedimo rešenje za naše klijente kakvo je njihovom biznisu potrebno.

DA SE PREDSTAVIMO

KONTERU je 2013. godine u Novom Sadu osnovao Zoran Stanojević sa vizijom da svoje preduzetničko iskustvo stvarano više od 25 godina oblikuje i prenosi kroz konsultantske aktivnosti i pripreme firmi za akreditovanje prema standardima kvaliteta.

Paralelno, srednji sin Miroslav završava studije i kao web dizajner formira ogranak firme koji pruža usluge iz oblasti dizajniranja, programiranja i promocije internet stranica.

Zbog povećanog obima posla, timu se odmah po završetku studija prvo pridružuje Dušan, a potom i Nikola.

Negujući porodične vrednosti i poštujući dobre poslovne običaje pomeramo granice mogućeg iz dana u dan. Duboko smo uvereni da se strpljivim i posvećenim pristupom mogu uraditi velike stvari, kako u poslu, tako i u životu.

  • U 2019. godinu ulazimo sa preko 250 realizovanih projekata od kojih na velikom broju ostvarujemo kontinuiranu saradnju.
  • Osim realizacije projekata obezbeđujemo maksimalnu podršku u vidu održavanja, konsultacija ili usavršavanja na duže staze.
  • Na osnovu dugogodišnjeg iskustva, prilikom ugovaranja projekata precizno definišemo uslugu kako bismo je klijentima isporučili u obliku proizvoda.
  • Ukoliko imate interesantnu ideju ili projekat koji želite da realizujete, budite slobodni da nam se obratite.

NAŠ TIM

Upoznajte naš tim koji čine osobe obrazovane u struci i sa višegodišnjim iskustvom u oblastima delovanja.

zoran-stanojevic-kontera-novi-sad
Zoran Stanojević
CEO & Founder

Osnivač i konsultant u privredi sa preko 25 godina preduzetničkog iskustva. Poznavalac zakona, propisa i dokumenata sa akcentom na standarde kvaliteta.

miroslav-stanojevic-square-small
Miroslav Stanojević
Co-founder

Suosnivač i Full stack web developer. Osoba sa kojom ćete ugovoriti posao, koja će ga organizovati unutar firme i obezbediti da sve bude baš kao što je i dogovoreno.

nikola-stanojevic-kontera-novi-sad-small
Nikola Stanojević
Administrative manager

Administrativni menadžer, diplomirani ekonomista koji osim što vodi računa o administraciji i finansijama , poseduje i nekoliko meseci iskustva kao PHP programer.

dusan-stanojevic-square-small
Dušan Stanojević
Web designer

Diplomirani web dizajner koji boje, oblike, grafiku i fotografije pretvara u dopadljive web sajtove i aplikacije.

vladimir-pekez-square-small
Vladimir Pekez
Mobile developer

Stručni saradnik, web i mobile developer sa bogatim iskustvom u front-end i cutting edge tehnologijama. Front-end i mobilne aplikacije za njega su uvek prihvatljivi izazovi.

Povežite se sa nama

Rado ćemo saslušati vaš upit ili ideju i posvetiti vreme da pronađemo adekvatno rešenje.
LOKACIJA
Rodoljuba Čolakovića 16 - Novi Sad
TELEFON
+381 (0) 65 24 42 432